6 koraka do savšenog porodičnog izleta

woman holding man and toddler hands during daytime

Obiteljsko kampiranje može biti jako zabavno, ali ima puno toga za razmišljati prije nego što nastavite s jednim. Ovdje se nalazi 6 koraka do savršenog obiteljskog kampiranja!

  1. Upoznajte svoje granice

Da, naravno, dobro je biti ambiciozan, ali obiteljsko kampiranje treba uzeti u obzir sposobnosti svih. Ne želite prisiliti obitelj da izdrži jednodnevni planinski izlet ako ima djece s vama!

Dakle, postavite zadatke i zamislite ideje koje može uživati ​​cijela obitelj. Neka svatko postavi ideje naprijed i pobrine se da ih slušaju. Svaka osoba to može uzeti naizmjence da predloži aktivnost.

  1. Planirati unaprijed

Ako postoji jedna stvar koju sam naučila iz obiteljskih kamping praznika, to je da je od improvizacije rijetko dobra metoda za odabir. To je osobito istinito kada imate malu djecu u prstima. Ako mene pitate, trebali biste isplanirati sve prije puta.

To bi moglo zvučati pomalo dosadno i dosadno. Ali bolje je biti dosadan i dosadan nego biti loše pripremljen. Postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir prilikom kampiranja, stoga provjerite da li imate kontrolu nad koliko možete biti.

  1. Uzmi zabavu

Svi bismo voljeli da naša djeca uživaju u prirodi dok kampiraju. Ali činjenica je da mnogo djece ne može dugo preživjeti bez da ih nešto zabavi. Zbog toga je uvijek najbolje uzeti nešto što će ih potiho.

Ako postoji jedna stvar koja je gora od djeteta koje se igra na njihovom iPhone-u kad bi trebale biti kampiranje, to je dijete koje se žali da ne igraju na svom iPhoneu. Ne želite ih slušati oplakivanje cijeli tjedan!

  1. Bond kao obitelj

Najbolja stvar kod obiteljskih kamping putovanja je mogućnost druženja i jačanje odnosa. Vaša djeca će se sjetiti tih blagdana kada odrastu, tako da želite biti sigurni da su sretna sjećanja.

Stoga planirajte zabavne aktivnosti i nemojte biti previše napete. Jednostavne stvari mogu putovanje učiniti zabavnijim. Zašto ne biste imali natjecanje u izgradnji logorske vatre ili vidjeli tko može najbrže postaviti šator?

  1. Pobrinite se da imate dovoljno prostora za pohranu

Skladišni prostor je važan na svakom obiteljskom putovanju, a posebno na obiteljskom kampiranju. Imat ćete puno toga za uzeti, a čini se da uvijek završavate kući s više nego što ste imali. Tko zna zašto, ali događa se.

Ako putujete svjetlom, ali trebate malo dodatnog prostora, tu su i prikolice za motocikle koje možete koristiti. Ili samo dodajte krovnu kutiju u automobil, dodatni prostor za pohranu ne mora biti velika gnjavaža.

  1. Pobrinite se da imate vrhunski šator

Ako uzmete u obzir samo jedan od ovih savjeta, to bi trebao biti ovaj. Vaše kampiranje može biti uvijek jednako dobro kao i vaš šator, stoga budite sigurni da imate snažan, pouzdan i kvalitetan šator u kojem možete spavati..

Kampiranje može biti potpuno uništeno ako kiša počne sipati, a vaš šator dopušta kišu i upija sve što ste ponijeli sa sobom. To je vrsta katastrofe koju ćete izbjegavati ulaganjem u dobar šator.

Slijedite ove savjete i imat ćete veliko kampiranje!

Možda će Vas zanimati