OSIJEK 30.09.2023.

OSIJEK
30.09.2023.

 

PROGRAM PUTOVANjA:

Polazak grupe iz Lukavca (Teniski centar) u 06:30H, Tuzle (Hotel Tuzla) u 07:00H, Srebrenika (Hotel Park) u 07:30H i Orašje (BP Antunović).
Vožnja preko Srebrenika, Orašja, Županje, Vinkovaca prema Osijeku. Osijek je jedan od najvećih gradova u istočnoj Hrvatskoj. Jedan od najzanimljivijih mjesta su: Osječka konkatedrala iz 19. stoljeća i Tvrđava izgrađena u 18 stoljeću. Grad ima 17 prekrasnih parkova ,očuvanu i zaštićenu prirodu. Turistička ponuda grada nudi jos brojna zanimljiva mjesta kao sto su i Arheološki muzej, ZOO vrt, kao i jedan od najvećih tržnih centara u Hrvatskoj, tržni centar “Portanova”. U Portanovoj možete uživati u modnim markama H&M, S.Oliver, Lisica kao i drugim modnim markama.
Dolazak u Osijek planiran u popodnevnim satima.  Po dolasku u Osijek planirana posjeta Potranove jednog od najvećih tržnih centara. Posjeta centra grada i vrijeme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe na dogovorenom mjestu i polazak za BiH. Vožnja preko Hrvatske uz usputne pauze. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima. KRAJ USLUGE.

 

CIJENA: 30,00KM

 

Cijena uključuje:
– Prevoz turističkim autobusom
– Obilasci po programu putovanja
– Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
– Troškove organizacije putovanja

 

NAPOMENE:
Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 35 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.

Polasci

Tip putovanja

Galerija

Pogledajte fotografije

Detaljno o ponudi